diumenge, 9 de gener del 2011

AUDIOCUENTOS

La RED ens ofereix la possibilitat de gaudir de contes que son clàssics de la Literatura Infantil. La pàgina web que apareix a continuació ofereix un ampli ventall de contes que a més de estar escrits, estan il·lustrats i amb so.
Personalment, veig que es tracta de un recurs que ens ofereix Internet per als més menuts, ja que els agrada molt sentir contes. A més, es tracta d’una nova forma de gaudir dels contes i possiblement, amb aquest nou format, els xiquets es senten més motivats per escoltar els contes .
Es una bona opció, doncs els xiquets van familiaritzant-se amb les noves tecnologies i poden arribar a veure totes les possibilitats que aquestes li poden oferir com per exemple, escoltar un conte.
A més, cal dir que els contes estan relatats pels propis xiquets, possiblement açò també pot ser una bona opció perquè ells es senten identificats en la veu i presten més atenció a la història que els estan contant.

Un exemple és aquest: vegem que apareix la i·lustració i a la part dreta el text que es complementa amb la imatge. Baix del text apareixen dues cares d'un burro, açò és el que ens permetrà passar a la següent pàgina per continuar escoltant el conte. Si s'equivoquem, tenim la possibilitat de poder tirar arrere.


ACÍ ESTÀ LA PÀGINA WEB ON ES TROBEN ELS AUDIOCUENTOS






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORME PISA 2009

Programa per a l'avaluació internacional d'alumnes elaborat per l'OCDE, dins d'un pla estratègic que abraça des de l'any 2000 fins el 2015.

Vore ací


el tallarín :)