dimecres, 12 de gener del 2011

UN GRAN SUEÑO...

El protagonista del llibre és un cocodril que des de que naix vol ser un animal important i pensa que menjant-se tot el que troba al seu pas, ho aconseguirà. Comença a devorar tot el que hi ha al seu voltant com per exemple: peixos, elefants, autobusos, cases...milions de coses. Fins que el cocodril intenta anar més enllà de les seues possibilitats, menjant-se el món inclús el Sòl, amb tant mala sort que al remat explota en mil trossets i aconsegueix ser això que tant dessitjava des de xicotet, ser algú important i sobre tot molt gran.

Aquest llibre pertany a la categoria d'àlbum il·lustrat. Concretament va guanyar el II Premi Internacional COMPOSTELA d'àlbum il·lustrats en l'any 2009. Es tracta d'un llibre que reflexa mitjançant la metàfora del cocodril les ànsies dels sers humans per aconseguir més del que es té i per deixar una petjada en aquest immens món.
Dedique una entrada del bloc a aquest llibre perquè Un gran sueño crec que es un llibre molt especial que té moltes particularitats que poden resultar summament importants per als xiquets de cinc anys.

El llibre es troba molt bé orientat a l’etapa d’educació infantil, doncs cuida els mínims detalls com per exemple que el protagonista siga un animal i a més, siga un cocodril.
Personalment, quan vaig trobar aquest llibre en la llibreria  em va causar a l’instant molta curiositat e interès per llegir-lo. Per aquest motiu també l'inclouria en un dels estants de la biblioteca de l’aula d’infantil. El motiu pel qual estaria entre molts altres, seria per l’estètica de les imatges, per la història que conta i pels temes transversals que a partir d’aquest es podrien treballar amb els més xicotets. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORME PISA 2009

Programa per a l'avaluació internacional d'alumnes elaborat per l'OCDE, dins d'un pla estratègic que abraça des de l'any 2000 fins el 2015.

Vore ací


el tallarín :)